woensdag 26 maart 2008

29 en 30 maart

Iemand een voorstel voor dit weekend?

De nieuwe fietstenukes

Ahoi fietsvrienden,

De poll is gesloten, en het is overduidelijk, er moeten nieuwe tenukes komen.
Voenkel, aka Jurgen, heeft al laten weten dat hij zich hier nog wel eens voor wil dubbel plooien, en achter sponsers zoeken. Ik stel voor dat we ter meteen ne deadline op plakken. Tegen 10 April hebt ge ne brief/email klaar? Ik stel voor dat ge daarin wat foto's plakt, verwijst naar deze saait enzo. Misschien moet iedereen toch ook maar ik reactie laten weten of ze ne tenue willen. En dan hebben we een idee over het totale aantal pakjes!

zondag 16 maart 2008

Zondag 16maart: modderpret in Genk

Zelden meegemaakt, 48km op de teller waarvan zeker 40km modder modder en nog eens modder. Via zonhoven zijn Panda, Pelikaan en ik richting Genk getrokken. "Due to bad weather conditions we cancelled the terril for the safety of the Platform bikers".
Zand tussen de remblokken en in de kabels, modder en water in de ogen en wielen enkele keren volledig onder water... dat is mountainbiken :) Goed gefietst en het was weer plezant! Benieuwd hoe de vrienden uit leuven het in de ardennen gedaan hebben?!
Cheers,
Swiffer

vrijdag 14 maart 2008

Nief leven!

Heui,

Leve 't platform: reden te meer om hiervoor eens tegen het dek te trekken met iets kleins vochtigs. Met onze gezonde ambities komen we er zeker wel!

Baaike(n)(s),

Tom

maandag 10 maart 2008

Uit den ouwe doos

Geregeld zullen wij hier wat foto's uit 'den ouwe doos' posten... nostalgie alom!

Een fietstocht naar Arendonk, augustus 2004 en de voorstelling van de nieuwe Platform tenu's:




Zondag 16 maart: Le 15ème VTT du Sart-Tilman

'T Platform present @ VTT du Sart-Tilman.

Ik stel voor de we de 45km (eventueel 55km) doen.
Prijs is 3.5€ en ter is nog mogelijkheid tot ne goede BBQ achteraf!!



Wil je mee laat je hier een reactie na, en vermeld of je 45 of 55 km wilt doen!
Meer info vind je hier.

De twee valleien

De helden van het bos waren dit weekend weer stevig op post!
Zaterdagochtend de duvelkes een beetje uit het (nog aangeschote) lichaam rijden, af en toe erbij gaan liggen en rusten, de haag van ne prof in een villawijk bemesten met een brokje,... en voor de rest niet te veel kilometers.
Dit hebben we zondag goed gemaakt! Vanuit Leuven naar Terlane (17.5 km) daar hebben we dan de groene en rode tocht gedaan samen goed voor 24 km, en dan weer terug tot leuven. Dikke 60 km (ge moet altijd een klein beetje overdrijven) in de benen, waarvan er maar heel weinig km vlak waren. Maar noch de steeds aanhoudende regen noch de strakke bries konden de pret bederven. De 2 valleien route is echt een prachtige, heel afwisselende, goed uitgestippelde tocht.

Meer info over de twee valleien vind je hier.

zondag 9 maart 2008

't Platform terug van weggeweest!

Je mag nooit te vroeg victorie kraaien maar enkele weken na de nieuwe start van 't Platform mogen we het luidkeels roepen: 't Platform leeft!!!
Enkele jaren geleden hadden we 2 secties: baan en mountainbike. Het ziet ernaar uit dat de asfaltjanetten het opgegeven hebben of alleszins allemaal hun smalle banden opgeruild hebben in 'breej bann'! Een revolutionaire vooruitgang voor 't Platform! Maar wat zou 't Platform zijn met één sectie?! Intussen worden er niet enkel breje sporen getrokken in Limburg, ook de Leuven-sectie is opgericht. De baansectie is natuurlijk ook nog welkom, hun komst verwachten we echter pas als de buitentemperatuur boven de 20°c ligt en de terrasjes open gaan ;) Ik kijk er al naar uit de gezamenlijke fietstochten over de macadam met de nodige haltes.
In Limburg hebben we de wintertoertochtkalender afgewerkt, intussen gaan we weer wekelijks richting Lummen, Zelem, Schaffen, Zonhoven, Genk,...
In Leuven wordt er gezwoegd in de bossen van Heverlee en omstreken. Ik heb ook vernomen dat eekhoorn nog steeds een deem is op de fiets, dat doet mij deugd. Hij is niet beschaamd om even recht in de hooibalen te rijden of een brokje te leggen tijdens de tocht omdat hij de avond ervoor de sponsor te hard gesponsord heeft.
Misschien moeten we de leden van 't Platform even voorstellen:
Limburg: Ovis (Steve Raymakers), Pelikaan (Brecht Van den Abbeele), Goendi (Gijs Dayers), Panda (Brecht Dullers), Swiffer (Hans Roose).
Leuven: Eekhoorn (Tim Jacobs), Wonnie de pony (Wonne Manteleers), Moons (Jurgen Moons).
We zijn dus weer met 8 man actief (als ik niemand vergeten ben?) Leden die het stof terug van hun fiets moeten blazen of er tot nu toe nog niet terug bij geweest zijn: Beloega, Pinguin, Korka, Pitch, G-Nu,...

Bij deze wil ik ook voorstellen om midden of eind mei een fietsweekendje te organiseren, tradiotioneel misschien nog eens in Houffalize? Zwaar fietsen, teveel energy bars eten, barbecuen, knorr paketten laten aanbranden, dorpsfeestjes opzoeken,... Als er kandidaten zijn zullen we een datum vastleggen.

Vrolijke groeten,
Swiffer