maandag 14 februari 2011

't Platform @ Zoenk 2011

Bij gebrek aan andere enthousiastelingen werd de platformdelegatie enkel vertegenwoordigd door ptit patron en mezelf op deze eerste mooie tocht van 2011.

Volgens de vers opgemaakte kalender van het nieuwe jaar wordt er blijkbaar altijd voor de langste afstand gekozen en aldus vertrokken we rond een uur of half tien voor de 65 kilometerkes.
Het begin was nie super afwisselend, veel brede paden waarbij menig gebrevetteerd wielertoerist met ferme hespen langs ons door vloog. Na de eerste bevoorrading konden we dan int gezelschap van twee straffe dames echt beginnen baaiken en om diverse redenen doet da ne mens toch echt godverdikke goed!
Door vlak voor de splitsing naar de 65 efkes de reutel vanop de blauwe merida te negeren en een paar meterkes voorsprong te pakken konden we ter zeker van zijn dat wonne optimaal van het afzeggen van de anderen kon profiteren en wa extra trainingsarbeid kon verrichten.

Na pellenberg vorige week zijn we defenitief begonnen. Zondag binnen twee weken staat de ronde van vlaanderen op de menu: blinkt dus uw baanjanettenketting op en bestelt alvast nen biefstuk voor in uw broek want zo t schijnt gaat de mtb sectie een eerste keer de maat nemen van de mannen van den asfalt...
U leze er meer over in een volgend verslag.

Geen opmerkingen: